Hui, kun en jaksaisi odottaa että omat mutrusuu kaksoset syntyisivät. Raskausmahakin alkaa pikkuhiljaa jo näkyillä ja kaupankassatyöntekijät kyselevät että ollaankos sitä pieniin päin. IHANAA, nimittäin rakastan pientä raskusmahaa, paitsi että tästä mahasta tulee jotain aivan muuta kuin pieni taikka söpö.

Viikonloppu on mennyt porukoitteni luona Sodankylässä, lapset ovat olleet aivan innoissaan kun ovat päässeet mummin ja vaarin kanssa höpöttämään, ja äiti on saanut samalla aikaa itselleen ja kavereille. Iskänhän me jouduttiin jättämään töihin Rovaniemelle, äitihän käy töissä vain kolme kertaa viikossa niin onhan se joku tienattava. :)) Olen alkanu huomaamaan muuten omista lapsistani mustasukkasuutta ku porukoitteni tykönä oli käymässä myös siskoni katraineen ja otin pienen kummityttöni syliin ja lepertelin tälle niin eiköhän kohta ollut kaikki kolme omaani vieressä ja sanomassa: äiti ota minutki syliin! taikka: äiti nyt tulee itku, haluan nopeasti syliin! (itkusta ei ollut tietenkään tietoakaan)

mutta se siitä viikonlopusta nyt tämä tyttö ottaa lapset ja koirat mukaan ja lähtee käymään kaupassa, leikkipuistossa ja toisessa mummolassa, joten heipsan. :)